Nieuws & acties

Reserveer nú jouw wintersport auto!

Reserveer nú jouw wintersport auto!

Het wordt weer kouder… Ben jij al helemaal klaar voor een wintervakantie? Of je richting de sneeuw gaat om te skiën, snowboarden, langlaufen, wandelen of voor de après-ski: reserveer nú jouw wintersport auto bij INQAR Oost Autoverhuur & Shortlease!

Wij zijn er voor iedereen die voor korte of langere tijd een vervoersmiddel nodig heeft. We beschikken over een uitgebreide vloot jonge personenauto’s (van klein tot groot), personenbussen, bedrijfs- en bakwagens.

Vroegboekers profiteren nu nog van ruime beschikbaarheid en de huidige 2022-prijzen. Reserveer via www.inqaroost.nl of bel voor meer informatie 088 - 730 7500. Gebruik de actiecode “Wintersport” voor gratis dubbele vrije kilometers (bij reserveringen vanaf 1 week).

Lees meer
INQAR Hengelo is verhuisd!

INQAR Hengelo is verhuisd!

INQAR Hengelo is verhuisd! Vanaf woensdag 5 oktober is ons nieuwe adres: Wegtersweg 10, 7556 BR Hengelo (in de showroom bij Toyota Becker).

Bij INQAR Oost huurt u makkelijk en voordelig. Wij bieden een uitgebreid aanbod personenauto’s, elektrische auto’s, personenbussen, bedrijfs- en verhuiswagens. Bekijk ons aanbod op deze website.

Voor een langere periode een auto nodig? Overweeg Shortlease! Dat kan voor iedere looptijd vanaf 1 maand (zowel zakelijk als privé). Meer weten? Mail uw vragen naar info@inqaroost.nl en wij denken graag mee.


Lees meer
Elektrische 9-persoons bus!

Elektrische 9-persoons bus!

Huur nu een elektrische 9-persoons bus bij INQAR Autoverhuur. De Toyota ProAce Electric Shuttle beschikt over extra range waardoor u extra kilometers kan maken! Hoofdzakelijk zal deze bus te spotten zijn bij INQAR Deventer maar vanaf een week of langer is deze gave bus ook te huren bij INQAR in Almelo, Enschede of Hengelo!

Lees meer
Promo-deal: huren vanaf € 29,- per dag!

Promo-deal: huren vanaf € 29,- per dag!

Een hele dag op pad met één van onze vrolijk bestickerde promo-auto's Citroën C1? Dat kan! Met airco voor maar € 29,-. Dát is nog eens een actietarief!
Doe vandaag nog een reserveringsaanvraag op deze onze website of bel: 088- 730 7500. Liever zónder stickers op pad? Je huurt vanaf € 27,- per dagdeel.

Lees meer
INQAR Enschede  is verhuisd!

INQAR Enschede is verhuisd!

Onze INQAR vestiging in Enschede heeft een verhuizing meegemaakt. Zoals iedereen gewend is blijft INQAR Enschede gevestigd aan de Boddenkampsingel 2-10 maar hebben wij een ander stuk in het pand gekregen. Kom gerust langs voor een kop koffie! Voor al uw vragen over het huren en (short)leasen kunt u zoals gebruikelijk terecht op 088-7307500 of mail naar info@inqaroost.nl

Lees meer
Verhuizing of klus? INQAR Oost heeft de geschikte bus!

Verhuizing of klus? INQAR Oost heeft de geschikte bus!

365-dagen per jaar hebben wij bussen gereed staan om u te helpen bij uw klussen en verhuizingen. Het is al mogelijk om v.a. €51,- een kleine bestelauto te huren, op deze manier hoeft het helemaal niet duur te zijn. Ook bieden wij de mogelijkheid om tools zoals steekwagens/ meubelhondjes/ spanbanden en verhuisdekens mee te bestellen, dit allemaal om u te ontzorgen!

Lees meer
Nooit alleen in je Uppie!

Nooit alleen in je Uppie!

Afgelopen week hebben wij verschillende nieuwe Volkswagen Up!’s toe mogen voegen aan ons wagenpark. Alles staat in het teken van vernieuwing om een zo “jong” mogelijk wagenpark te creëren. De volkswagen Up!’s zijn rijk uitgevoerd met o.a. achteruitkijk camera en te huur vanaf € 38,50 per dag (inclusief 100 km vrij).

Lees meer
  • INQAR Oost is onderdeel van

Algemene huurvoorwaarden

© INQAR Oost, 2022